2021-04-30 08:11:43• hírek • Fizetett tartalom

Ültünk otthon eleget, irány a Robi Fitness!

A koronavírus-járvány okozta korlátozások sokak számára jelentették a bezártságot. A négy fal közé szorulva kevés lehetőség adódott a testmozgásra. Az elmúlt hónapok során, a számítógép előtt eltöltött napi több órának köszönhetően sokak életvitele kifejezetten mozgásszegénnyé vált, lehet néhány plusz kiló is felszaladt.

Egészségünk és jó közérzetünk megőrzése érdekében a járvány idején viszont nem szabad arra várnunk, hogy mikor szabadulunk meg teljes egészében a pandémiától, életünk mikor tér vissza a régi, normális kerékvágásba. Vegyük inkább mi kezünkbe az irányítást. Tegyük félre a kifogásainkat és szánjuk rá magunkat, hogy elinduljunk kicsit mozogni. Erre pedig tökéletes megoldást kínál a város egyik legfelszereltebb és legismertebb edzőterme, a Robi Fitness.

A Piata Libertății 20. szám alatt, valamint az Aquastárnál (ahol szauna és termálvíz is várja a bérleteseket) megtalálható konditermek 14 éves kortól egészen 99 éves korig minden mozogni vágyót nagy szeretettel hívnak és várnak, hiszen a Robi Fitnessnél elsősorban az egészséges mozgáson van a hagnsúly.

„Hozzánk nem 500 kilogrammos súlyokat emelgetni járnak az emberek, hanem, sokkal inkább azért, hogy midnen izmukat megmozgatva, formában és jó egészségben tartsák magukat vendégeink” – fogalmazott Pauliner Róbert, tulajdonos.



Ebben segítenek az teremben állandóan jelen lévő személyi edzők is, akik minden bérletes ügyfélnek örömmel segítenek. Úgy egy személyre szóló edzésterv kialakítsával, mint a gyakorlatok helyes elvégzésében való útmutatással, vagy éppen a szükséges táplálékkiegészítők kiválasztásában. Ugyanakkor az edzeni vágyók rendelkezésére áll egy ingyenes, telefonos applikáció is, amely szintén segítségül lesz számukra az edzések során.

Fontosak a táplálékkiegészítők

Azok számára, akik rendszeresen edzőterembe járnak fontossá válnak a vitaminokkal teli táplálékkiegészítők, amik a pandémia idején méginkább előtérbe kerülnek. Hogy miért? Mert most, az eddigieknél is inkább szükségünk van vitaminokra. C-vitamin, Cink, D3, stb... Mindezek megtalálahtóak azokban a támplálékkiegészítő készítményekben, melyeket a Robi Fitness is kínál ügyfelei számára. Hiszen az immunrendszerünk védelme most mindennél fontosabb.

Edzőterem a pandémia idején

Bár való igaz, az elmúlt egy évben mintegy három és fél hónapra az edzőtermek is bezártak, szerencsére a hatóságok is belátták, a lakosságnak szüksége van a célirányos és rendszeres testmozgásra. Szatmárnémetiben a tavalyi év végén a prefektusi hivatal jól menedzselte az edzőtermek ügyét, és szigorú, de ésszerű szabályozások mellett megtörténhetett az újranyitás. A Robi Fitnessnél pedig komolyan is veszik ezeket a szabályozásokat, bizonyítja ezt az is, hogy az elmúlt hónapokban nem votlak jellemzőek a megbetegedések, az ügyfelek rendszeresen visszajártak és visszajárnak ma is.



Jó a hangulat, fiatal és idős jól megfér egymással

A Robi Fitness edzőtermeiben soha nem kellett senkinek kellemetlenül éreznie magát, azért mert kilóg a sorból. Mindegy, melyik korosztályt képviseli, vagy milyen célokkal vált bérletet, itt egy családias közegben edzhet egészségéért. Mindezek fényében tehát nem érdemes kifogásokat keresni, ha mozogni szeretne, a Robi Fitness jó választás!

Tartsa karban testét, mozogjon egészsége és jó közérzete érdekében: Irány a Robi Fitness!





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: